fbpx

Várvölgy Hús termékei

Hurkák és Kolbászok

Anno 1991

Várvölgyi sütni való kolbász

Várvölgyi kolbász (sütnivaló)

Házias jellegű sütni való kolbászunk hagyományos fűszerezésű, receptje 30 éves titkot rejt. Tartósítószer és adalékanyag mentes, természetes bélbe töltött. 0-5 C° között 4 napig fogyasztható. Glutén-, tej-, laktóz-, tojás- és szójamentes!

Várvölgyi sütni való kolbász
Várvölgyi sütni való kolbász
Várvölgyi sajtos sütnivaló kolbász
Várvölgyi sajtos sütnivaló kolbász

Várvölgyi sajtos kolbász (sütnivaló)

Házias jellegű, hagyományos fűszerezésű sütni való kolbászunk sajttal turbózott változata. Természetes bélbe töltött.

Laktózt tartalmaz!

Sütés mellett, grillezéshez is kiváló választás! 

0-5 C° között 4 napig fogyasztható. Glutén-, tojás- és szójamentes!

Várvölgyi sajtos sütnivaló kolbász

Sütni való véres hurka

Rizs alapú véres hurkáink régi bevált házi recept alapján készülnek.
Mentesek minden adalékanyagtól és tartósítószertőlTermészetes bélbe töltött, magas hőfokon főtt. 

Könnyen süthető, 0-5 C° között tárolva pedig 4 napig fogyasztható. Glutén-, tej-, laktóz-, tojás- és szójamentes!

Időszakosan hajdinás változatban is elérhető!

Várvölgyi sütni való véres hurka
várvölgyi véres májas hurka
Várvölgyi májas hurka

Sütni való hurka 15% májtartalommal

Rizs alapú 15 % májtartalommal rendelkező hurkáink régi bevált házi recept alapján készültek. Mentesek minden adalékanyagtól és tartósítószertől.

Természetes bélbe töltött, magas hőfokon főzött. 

Könnyen süthető, 0-5 C° között tárolva pedig 4 napig fogyasztható. Glutén-, tej-, laktóz-, tojás- és szójamentes!

Időszakosan hajdinás változatban is elérhető!

Várvölgyi májas hurka

Várvölgyi Grill kolbász

 

Zöldfűszeres ízesítésű, titkos recept alapján készült hőkezelt kolbászkák természetes bélbe töltve.

Beirdalva a nyári grillszezon slágere, de ezenkívül kiválló sütéshez is, egyben vagy karikára vágva.

0-5 C° között 4 napig fogyasztható. Glutén-, tej-, laktóz-, tojás- és szójamentes!

Várvölgyi grill kolbász
Várvölgyi grill kolbász
Várvölgyi májas hurka

Főzőkolbász

Debreceni jellegű, hőkezelt, enyhén füstölt kolbászkák természetes bélbe töltve. Tartósítószer és adalékanyag mentes.
Hagyományos fűszerezésű.

Neve megtévesztő lehet, hiszen nemcsak főzni, de grillezni és sütni is kiváló választás. 

0-5 C° között tárolva pedig 6 napig fogyasztható. Glutén-, tej-, laktóz-, tojás- és szójamentes!

Várvölgy Hús termékei

Füstölt Kolbászok

Anno 1991

Várvölgyi paraszkolbász

Várvölgyi füstölt kolbász

(csemege v. csipős)

Csak sertéshúsból kevert, csemege és csípős fűszerezésű változatban is kapható hagyományos akácfafüstölésű kolbászok. Száraz, hűvös helyen tartandó. Glutén-, tej-, laktóz-, tojás- és szójamentes!

Kiváncsi vagy hogyan füstölünk?

Tekintsd meg autentikus akácfafüstölésű kolbászainkat füstölőnkben!

Várvölgyi füstölt vastagkolbász

Várvölgyi füstölt vastagkolbász

(csemege v. csipős)

 

Más néven „stifolder” -ként ismert vastagkolbász csak sertéshúsból kevert, csemege és csípős fűszerezésű változatban is kapható hagyományos akácfafüstöléssel készül. Száraz, hűvös helyen tartandó. 

Glutén-, tej-, laktóz-, tojás- és szójamentes!

Időszakosan elérhető termék! Elérhetőségéről érdeklődj!

Várvölgyi füstölt vastagkolbász
Várvölgyi füstölt vastagkolbász

Várvölgyi Felvágott (Túrista)

 

Alapfűszerekkel kevert, paprika nélküli, hőkezelt felvágott.

Glutén-, tej-, laktóz-, tojás- és szójamentes!

Száraz, hűvös helyen tartandó!