Várvölgy Hús Termékei
Tőkehúsok
Anno 1991
Sertés tarja (csontos vagy csont nélküli)
Sertés karaj (csontos vagy csont nélküli)
Lehet akár rövid vagy hosszú, csontos vagy csont nélküli a karaj a tarjánál soványabb hús, sok oldalú felhasználással. Rántott húsok kedvelt alapanyaga, de füstölt változatban angolszalonna néven is kapható. Kizárólag Magyarországról származó sertésből.
Tárolás: 0 és 5 C° fok
Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.
Sertés Comb
Lehet akár felsár vagy dió rész, a comb a sertés egyik legsokoldalúbban felhasznált része. Átlagos zsírtartalom: 24% körüli. Kapható füstölt változatban is! Kizárólag Magyarországról származó sertésből.
Tárolás: 0 és 5 C° fok
Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.
Sertés Lapocka
A lapocka a pörköltek, gúlyások kedvelt alapanyaga. Leggyakrabban felkockázott állapotában találkozhatunk vele. Húsvétkor füstölt, kötözött változata is népszerű. Kizárólag Magyarországról származó sertésből.
Tárolás: 0 és 5 C° fok
Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.
Sertés oldalas
Az oldalas a sertés legkevésbé sovány része, népszerűsége állandó. Sütve, sőt még grillezve is kiváló. Kapható füstölt változatban is. Kizárólag Magyarországról származó sertésből.
Tárolás: 0 és 5 C° fok
Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.
Sertés DAGADÓ
A dagadót boltunkban legtöbben bökve kérik és aztán megtöltik, de felhasználása igen sokoldalú. Kizárólag Magyarországról származó sertésből.
Tárolás: 0 és 5 C° fok
Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.
Sertés hátsó csülök
Csontozva is kapható, nyáron pörköltek, télen kocsonyák slágerterméke. Keresd füstölt változatban is! Kizárólag Magyarországról származó sertésből.
Tárolás: 0 és 5 C° fok
Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.
Sertés bőrös császárszalonna
Megsütve finom, omlós és ropogós. Ha nem hiszed kostóld meg sült császárszalonnánkat és nem fogsz csalódni. Füstölve kolozsvári szalonnaként ismert, főtt változata szintén népszerű. Kizárólag Magyarországról származó sertésből.
Tárolás: 0 és 5 C° fok
Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.
Sertés szűzpecsenye
A sertés legnemesebb része, a húsok húsa, mely alacsony zsírtartalommal bír. Számos kiválló étel alapanyaga. Kizárólag Magyarországról származó sertésből. Kapható füstölt változatban is!
Tárolás: 0 és 5 C° fok
Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.