fbpx

Várvölgy Hús Termékei

Tőkehúsok

Anno 1991

Sertés tarja csont nélkül
Sertés tarja

Sertés tarja (csontos vagy csont nélküli)

A sertés nyakhúsa, melyet sokan arányos zsírtartalma miatt kedvelnek. Sütve és grillezve is kiváló választás. Kapható főtt illetve füstölt változatban is. Kizárólag Magyarországról származó sertésből.

Tárolás: 0 és 5 C° fok

Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.

Sertés karaj csont nélkül
Sertés csontos karaj

Sertés karaj (csontos vagy csont nélküli)

Lehet akár rövid vagy hosszú, csontos vagy csont nélküli a karaj a tarjánál soványabb hús, sok oldalú felhasználással. Rántott húsok kedvelt alapanyaga, de füstölt változatban angolszalonna néven is kapható. Kizárólag Magyarországról származó sertésből.

Tárolás: 0 és 5 C° fok

Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.

Sertés comb

Sertés Comb

Lehet akár felsár vagy dió rész, a comb a sertés egyik legsokoldalúbban felhasznált része. Átlagos zsírtartalom: 24% körüli. Kapható füstölt változatban is! Kizárólag Magyarországról származó sertésből.

Tárolás: 0 és 5 C° fok

Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.

Sertés comb

Sertés Lapocka

A lapocka a pörköltek, gúlyások kedvelt alapanyaga. Leggyakrabban felkockázott állapotában találkozhatunk vele. Húsvétkor füstölt, kötözött változata is népszerű. Kizárólag Magyarországról származó sertésből.

Tárolás: 0 és 5 C° fok

Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.

Sertés oldalas

Sertés oldalas

Az oldalas a sertés legkevésbé sovány része, népszerűsége állandó. Sütve, sőt még grillezve is kiváló. Kapható füstölt változatban is. Kizárólag Magyarországról származó sertésből. 

Tárolás: 0 és 5 C° fok

Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.

Sertés DAGADÓ

A dagadót boltunkban legtöbben bökve kérik és aztán megtöltik, de felhasználása igen sokoldalú. Kizárólag Magyarországról származó sertésből.

Tárolás: 0 és 5 C° fok

Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.

Sertés Hátsó Csülök

Sertés hátsó csülök

Csontozva is kapható, nyáron pörköltek, télen kocsonyák slágerterméke. Keresd füstölt változatban is! Kizárólag Magyarországról származó sertésből.

Tárolás: 0 és 5 C° fok

Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.

Sertés bőrös császárszalonna

Sertés bőrös császárszalonna

Megsütve finom, omlós és ropogós. Ha nem hiszed kostóld meg sült császárszalonnánkat és nem fogsz csalódni. Füstölve kolozsvári szalonnaként ismert, főtt változata szintén népszerű. Kizárólag Magyarországról származó sertésből.

Tárolás: 0 és 5 C° fok

Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.

Sertés szűzpecsenye

A sertés legnemesebb része, a húsok húsa, mely alacsony zsírtartalommal bír. Számos kiválló étel alapanyaga. Kizárólag Magyarországról származó sertésből. Kapható füstölt változatban is!

Tárolás: 0 és 5 C° fok

Fogyaszthatóság: A gyártástól számított 4 napon belül.